Lejligheder

– i smagfuld Provence stil

Indretning

Bastide Le Luget tilbyder 4 skønne lejligheder, som er smagfuldt indrettet individuelt med antikviteter og loppefund fra Provence. Alle lejligheder er udstyret med køkkener som indeholder komfur,emhætte, køleskab med fryser, opvaskemaskine, samt alt hvad man har behov for at service, potter og pander.

I lejlighederne findes der sengelinned, dyner, håndkæder og viskestykker til brug under opholdet. Dyner og puder er allergivenlige.

Haven

Har man lyst til at spise i haven findes der til hver lejlighed, på græsplænen med udsigt til Mont Ventoux, en overdækket pavillon med bord og stole.

Herudover er der flere andre steder i gården og i haven hvor der er borde og stole, som man kan benytte. Vil man lave mad i det fri, kan man gøre det på den store fællesgrill.

I midten af haven ligger en stor saltvandspool på 6 x 15 m. med parasoller og liggestole.

Lejlighed 1 – 85 m2

4-6 personers lejlighed med to værelser. Et værelse med dobbelt- seng og et med 2 enkeltsenge, samt sovesofa til 2 personer i stuen.

> Læs mere

Lejlighed 2 – 60 m2

2-4 personers lejlighed . Et soveværelse med dobbeltseng og en sovesofa i stuen til 2 personer. Flot udsigt til Mont Ventoux.

> Læs mere

Lejlighed 3 – 85 m2

4-6 personers lejlighed med to soveværelser, begge med dobbeltsenge og  i stuen findes en sovesofa til to personer.

> Læs mere

Dueslag – 60 m2

Selvstændig bolig i 2 etager med plads til 2-4 personer og med egen terrasse. Soveværelse i tårnet med dobbeltseng og sovesofa i stuen.

> Læs mere

This post is also available in: English French German